Waarom Arabon?

Arabon bewijst zijn nut al jaar en dag als gemeentelijk cadeaubonnenplatform en is daarom de uitgelezen partner voor jouw gemeente. Via een gepersonaliseerde webshop en/of widget, kunnen klanten snel en eenvoudig een cadeaubon aankopen. Deze cadeaubonnen zijn cumuleerbaar bij alle handelaars in je gemeente. Gebruik Arabon als ruggensteun voor de lokale economie en transformeer je gemeente op een slimme manier naar het digitale tijdperk.

Omzet wordt lokaal gehouden

Digitale & fysieke bonnen

Extra omzet via webshop

Geen extra hardware nodig

Weinig tot geen administratie

Geautomatiseerde uitbetalingen

Anti-fraude detectie

Uitgebreide statistieken & rapporting

Maatwerk is mogelijk

Showcase: Alkenbon

Showcase: Alkenbon

In de gemeente Alken kan de lokale economie sinds 2017 profiteren van extra omzet via de Alkenbon. Alken was een van de eerste gemeenten om in Arabon te investeren. En nu, drie jaar later, plukken de lokale handelaars hier nog steeds de vruchten van. Alken is namelijk een van de vele Limburgse gemeenten die hard getroffen is door de uitbraak van COVID-19. Maar dankzij de Alkenbon lukt het hen om de koopkracht van de inwoners binnen de gemeente te houden. Als “early adopter” van ons cadeaubonnensysteem, verdienen ze het om in de schijnwerpers te staan. Met de Alkenbon heeft de gemeente Alken zich werkelijk omgevormd tot een smart city.

Bereikbaar 24/7

De Alkenbon kan je zowel online als offline aankopen. De webshop is altijd open waardoor klanten 24/7 toegang hebben tot het bonnensysteem.

Smart city

De Alkenbon werkt volledig digitaal. Via een QR-code kunnen klanten de bon op hun smartphone of smartwatch laten scannen. Het tegoed wordt automatisch verrekend. Met de Alkenbon introduceert de gemeente zich als smart city in het digitale tijdperk.

Populair

Zonder de cijfers te noemen, zien we dat de populariteit van de Alkenbon steeds groter wordt. De Alkenbon is door de jaren heen helemaal ingeburgerd onder de inwoners van Alken. En dit vertaalt zich naar een toename van het aantal cadeaubonnen in omloop, maar ook in een toename van het aantal deelnemende handelaars.

Corona-actie

Omwille van de uitbraak van COVID-19, heeft de gemeente Alken een digitale #kooplokaal-campagne opgezet. Dit initiatief kunnen we alleen maar aanmoedigen, en daarom doen we bij Arabon ons best om de lokale economie een boost te geven. Zo hebben we o.a. de vervaldatum van de reeds aangekochte bonnen verlengd, is het mogelijk om de bonnen in bulk aan te maken, en kunnen klanten met de Alkenbon volledig contactloos betalen.

Gemeenten en steden die gebruik maken van Arabon

Wens je meer informatie?

We bijten niet! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We komen graag ons platform pitchen.

Neem contact met ons op