Waarom Arabon?

Arabon is een digitaal cadeaubonnenplatform voor bedrijven en franchises. Via jouw gepersonaliseerde webshop en/of widget, kunnen klanten op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier cadeaubonnen aankopen. Deze cadeaubonnen zijn cumuleerbaar in al je vestigingen. Arabon helpt je om extra omzet in je bedrijf te genereren op een snelle en veilige wijze.

Genereer extra omzet

Digitale & fysieke bonnen

Geen extra hardware nodig

Weinig tot geen administratie

Geautomatiseerde uitbetalingen

Anti-fraude detectie

Uitgebreide statistieken & rapporting

Maatwerk is mogelijk

Showcase: Selectair

Showcase: Selectair

De Selectair Cadeaubon is ontstaan in de in de nasleep van de coronacrisis. Selectair is namelijk een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus met meer dan 100 vestigingen in België. Om zijn reisbureaus wat extra omzet te laten genereren na de uitbraak van COVID-19, heeft Selectair gekozen voor ons digitale cadeaubonnenplatform. De ontvanger van de cadeaubon heeft de keuze uit het gevarieerde aanbod van Selectair. Van leuke binnenlandse uitstapjes tot onvergetelijke buitenlandse reizen, plezier gegarandeerd!

Bereikbaar 24/7

De Selectair Cadeaubon kan je zowel online als offline aankopen. De webshop is altijd open waardoor klanten 24/7 toegang hebben tot het bonnensysteem.

Schaalbaar

Dankzij het gebruiksvriendelijke backendsysteem is het voor Selectair zeer eenvoudig om de cadeaubonnen per reisbureau te beheren, statistieken op te volgen en bij te sturen waar dat nodig is. Uitbetalingen kunnen in bulk worden uitgevoerd via ISABEL.

Persoonlijke touch

De cadeaubonnen kan je personaliseren met een persoonlijk bericht voor de ontvanger.

Corona-actie

Never waste a good crisis! De Selectair Cadeaubon is een slimme zet om extra omzet te genereren voor de reisbureaus, die het momenteel alles behalve gemakkelijk hebben.

Wens je meer informatie?

We bijten niet! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We komen graag ons platform pitchen.

Neem contact met ons op